Pånyttfödd

Allmänt / Permalink / 0
Jag har ju bloggat i många år och använt mig av både bloggportaler och byggt egna sidor med egna domännamn. Jag är nu åter knuten till en portal och det valet gjorde jag för att slippa allt meck och pysslande med att bygga och lägga in koder och annonser. Jätteskönt att bara ägna sig åt att skriva, dessutom så raderar jag alltid gamla bloggar.
Det som skrevs då, gällde då och det är som livet själv, man går igenom det, sedan lämnar man det och går vidare. Jag vill inte ha det gamla över mig. 
 
Jag är en slänga och inte en spara. Minns för några år sedan när jag och min man hade hus och vi skulle renovera vår källare. Min man kom aldrig igång och det blev jag irriterad över så när han jobbade en dag och jag var hemma så började jag med att röja och slänga saker på tippen och återvinningen. I flera kartonger så stod det massor av dricksglas som han bara förvarade till ingen nytta då jag gick glatt och slängde dessa, I mitt tycke, fula och gamla glas. Så skönt att bli av med skräpet. 
Jag var så nöjd och stolt när han kom hem och visade allt fint jag gjort i källaren. Min man blev inte lika glad... Det visade sig att de glas jag slängt i återvinningen var värda några tusen ihop och några var tydligen specialbeställda! Där har ni en nyans av mig 🤗 Jag gillar inte av behålla gammalt "skräp" varken dåtidsminnen eller materiella ting. Jag sparar bara på minnen från barnen, där slänger jag väldigt sällan. 
 
 
Välkomna till min blogg, Paulaspaljetter ✨
 
 
Till top