Kaos i Ullared

Barn och familj / Gekås, Just Dance, Ullared / Permalink / 0
Vi fick den briljanta iden att åka till Ullared i går. En Söndag var planerad sen ett par veckor för det brukar ju vara lugnt på Söndagar... Det vi inte hade räknat in var lönehelg, snart Halloween och jul när folk är köpgalna. 
Vi tänkte att det kan ju i alla fall inte vara så många där på förmiddagen... Men det var det 😅 Det var kaos i går. Jag som ännu inte har blivit helt frisk från min förkylning så var det en hel dags plåga. Svettigt och snörvligt och jag kände mig febervarm. Men vad gör man inte för barnen?!
De var väldigt nöjda när vi åkte därifrån med spel, kläder och leksaker. 
Den bästa känslan på hela dagen var när jag fick komma hem, byta till mjukiskläder och tvätta händerna i hett vatten och bara slappa. 
 
 
 
Lite Halloweensaker och min dotter fick ljusbollar till sitt rum.
 
 
Alla tre barnen har länge velat ha Just Dance så nu fick de 2018 års spelet. Det sattes igång direkt när vi kom hem! Både jag och barnen dansade, det är ett jättekul spel 😃 Jag hittade en del heminredning med hade ingen ork när det var hysteriskt mycket folk så bara att komma fram dit man skulle var jobbigt.
 
 
Vi fick med oss en ny familjemedlem som  latade sig i soffan medan vi dansade. 
 
Om jag såg Morgan och Ola-Conny? När vi gått ut från Gekås så såg jag Ola-Conny traska in genom personal ingången. Han såg trött ut, men vem gör inte det i höstmörkret? Morgan såg jag bara på chipspåsen. 
Nu laddar vi för Halloween 🔥🤘
Till top