Kaos i Ullared

Barn och familj / Gekås, Just Dance, Ullared / Permalink / 0
Vi fick den briljanta iden att åka till Ullared i går. En Söndag var planerad sen ett par veckor för det brukar ju vara lugnt på Söndagar... Det vi inte hade räknat in var lönehelg, snart Halloween och jul när folk är köpgalna. 
Vi tänkte att det kan ju i alla fall inte vara så många där på förmiddagen... Men det var det 😅 Det var kaos i går. Jag som ännu inte har blivit helt frisk från min förkylning så var det en hel dags plåga. Svettigt och snörvligt och jag kände mig febervarm. Men vad gör man inte för barnen?!
De var väldigt nöjda när vi åkte därifrån med spel, kläder och leksaker. 
Den bästa känslan på hela dagen var när jag fick komma hem, byta till mjukiskläder och tvätta händerna i hett vatten och bara slappa. 
 
 
 
Lite Halloweensaker och min dotter fick ljusbollar till sitt rum.
 
 
Alla tre barnen har länge velat ha Just Dance så nu fick de 2018 års spelet. Det sattes igång direkt när vi kom hem! Både jag och barnen dansade, det är ett jättekul spel 😃 Jag hittade en del heminredning med hade ingen ork när det var hysteriskt mycket folk så bara att komma fram dit man skulle var jobbigt.
 
 
Vi fick med oss en ny familjemedlem som  latade sig i soffan medan vi dansade. 
 
Om jag såg Morgan och Ola-Conny? När vi gått ut från Gekås så såg jag Ola-Conny traska in genom personal ingången. Han såg trött ut, men vem gör inte det i höstmörkret? Morgan såg jag bara på chipspåsen. 
Nu laddar vi för Halloween 🔥🤘

Pånyttfödd

Allmänt / Permalink / 0
Jag har ju bloggat i många år och använt mig av både bloggportaler och byggt egna sidor med egna domännamn. Jag är nu åter knuten till en portal och det valet gjorde jag för att slippa allt meck och pysslande med att bygga och lägga in koder och annonser. Jätteskönt att bara ägna sig åt att skriva, dessutom så raderar jag alltid gamla bloggar.
Det som skrevs då, gällde då och det är som livet själv, man går igenom det, sedan lämnar man det och går vidare. Jag vill inte ha det gamla över mig. 
 
Jag är en slänga och inte en spara. Minns för några år sedan när jag och min man hade hus och vi skulle renovera vår källare. Min man kom aldrig igång och det blev jag irriterad över så när han jobbade en dag och jag var hemma så började jag med att röja och slänga saker på tippen och återvinningen. I flera kartonger så stod det massor av dricksglas som han bara förvarade till ingen nytta då jag gick glatt och slängde dessa, I mitt tycke, fula och gamla glas. Så skönt att bli av med skräpet. 
Jag var så nöjd och stolt när han kom hem och visade allt fint jag gjort i källaren. Min man blev inte lika glad... Det visade sig att de glas jag slängt i återvinningen var värda några tusen ihop och några var tydligen specialbeställda! Där har ni en nyans av mig 🤗 Jag gillar inte av behålla gammalt "skräp" varken dåtidsminnen eller materiella ting. Jag sparar bara på minnen från barnen, där slänger jag väldigt sällan. 
 
 
Välkomna till min blogg, Paulaspaljetter ✨
 
 
Till top