Vem var Rikard Wolff?

Allmänt, Personligt, samhälle / Döden, Homosexuell, Kärlek, Livet, Rikard Wolff / Permalink / 0
God morgon ,
 
Har ni sovit gott?
Själv har tankarna rusat runt i min hjärna och det har i vanlig ordning stört min skönhetssömn... 
 
Ingen har väl undgått att skådespelaren Rikard Wolff har dött i sviterna av lungemfysem? För någon vecka sedan så såg jag en bild på hans instagramkonto när han låg i sjukbädden (den bild som sprids överallt nu) och då förstod man ju att det inte var långt kvar. Det gjorde verkligen ont att se. 
 
Varför känns det så tomt när en person man inte ens känner har gått bort?
En känd person väcker alltid känslor och om någon, så gjorde verkligen Rikard Wolff just det. Väckte känslor.
Han var, bara i sin utstrålning, en intressant person. Blicken, utseendet, sättet han förde sig på och allt prat kring hans unga älskare. Över allt detta så var han en briljant skådespelare och en väldigt älskad person. En ödmjuk, rolig, varm och spännande person som vi fick följa genom medier i alla former. Det är inte lätt att leva upp till alla de vackra orden.
 
Skådespelare fascinerar mig och speciellt de personer som verkligen levde sitt liv, på sitt sätt. Jag fascineras av dem precis som jag fascineras av sångare och artister i övrigt. Freddie Mercury, Lemmy Kilmister för att bara nämna två av dem. De levde ett speciellt liv och de var speciella människor. 
 
Rikard Wolff var så sårbar men stark, attraherade många kvinnor men var homosexuell. Att vara man och homosexuell drar till sig kvinnor. De männen har ett annat sätt än heteromän. Det gillar vi. 
Att han också var pappa till en flicka i min egen dotters ålder blev än mer intressant och han fick barnet med Jonas Gardells syster. Att leva upp till en så perfek och intressantt bild är svårt för oss andra. 
 
Alla blir helgon när de dör, men Rikard Wolff var ett helgon även när han levde. Omtyckt och älskad av alla. Kanske kan det vara så att han höll sig med väldigt få människor nära sig? Att han alltid var tillmötesgående och trevlig mot de han mötte men när han stängde dörren så var det få som hade tillträde in. 
 
Nu när han är död, blir han mer intressant för allmänheten då?
Döden fascinerar och skrämmer oss. Döden är så definitiv.
 
Vila i frid, vackra ängel.
Till top