MIN Alice

Allmänt / Alice Cooper, Hysteri, Konsert, Liseberg, Skräckrockare, Spelning / Permalink / 2
En kärlek som växer sig starkare men som började när jag var 16 år och mitt lilla flickhjärta lät sig berövas av Alice Cooper 😜
Jag åt sov och andades hans texter, musik och videos. Jag hade en "crush" på den mannen och jag låter mig fortfarande förföras av hans musik och shower.
 
 
I somras så fick jag den briljanta iden att besöka en Alice Cooper spelning på Liseberg med man och barn 😱 Jag hörde men såg inget så jag försökte komma genom det enorma publikhavet med 50+ stora män med tatueringar och man såg att de hade "levt" en del. De tog ingen hänsyn till mig och min lille pojk som ville se. 
Det var det dummaste jag kunde göra! Det var ett enormt tryck bland publiken så jag fick tillslut hjälp av en vakt att komma därifrån. Jag hade otroligt dåligt samvete att jag ens gick in i publikhavet med min son. Men hur skulle jag veta att det skulle bli sådan hysteri? Aldrig mer!!
 
Vi gick ifrån spelningen och ägnade oss åt mer sunda aktiviteter för en barnfamilj. Min son gillar hårdrock så han blev också besviken men vi kommer vänta några år tills nästa gång ♥️ Och jag var inte den enda som hade barn med mig. En mamma hade sin flicka med sig som var sminkad som Alice Cooper. Det var ju gulligt men inget jag skulle göra på mina barn. 
Naiv som jag är så trodde jag inte att det skulle vara sådant enormt tryck men jag kan absolut förstå det. Det är ju Alice Cooper 😅 
 
 
Han verkar vara en snäll och trevlig man 😃 MIN Alice...
#1 - - Jasmine:

Har också sett honom live, han är riktigt bra!

#2 - - Jasmine:

Har också sett honom live, han är riktigt bra!

Svar: Härligt 😍🤗
Paula

Till top