Läkarbesök

Allmänt / Allergi, Astma, Bemötande, Läkarbesök, Måndag / Permalink / 2
Måndagen började med att jag väckte barnen och att göra i ordning de för skolan efter lovet och det var en trög start. Det är alltid jobbigt att återgå till vardagen efter en tids ledighet. 
Jag å andra sidan är ledig men hade ett läkarbesök på morgonen på grund av min allergi och astma. Här är en liten del av mina mediciner.
 
 
Idag fick jag sprayer utskrivna. Ni som har allergi och astma vet hur jobbigt det kan vara 😩 
Är det fler än jag som ogillar att gå till läkare?
Jag hör ofta bekanta som drar sig för att söka läkarvård. Man känner sig ganska utelämnad och många läkare är ofta lite stressade och kanske inte alltid lyssnar. Det är svårt när personkemin inte stämmer, jag har svårt för att lämna ut mig själv när det sitter en kantig läkare där som ler lite överlägset. 
 
När jag var hos läkaren med min son för ett par månader sedan så fick han en underbar läkare. Hon var mjuk och lyssnade verkligen, förklarade hur det gick till och hon var en varm person. Så vill vi ha vår vårdpersonal 😍
Oftast de som vårdar barn har en mer mjuk och vänlig  framtoning. Jag är ingen tuffing själv så jag gillar ödmjuka och snälla människor så att man kan mötas på samma plan.
 
 
Hoppas ni får en fin dag, trots att det är måndag 😭
 
Kram 🤗
#1 - - Claudia:

Förstår dig precis...opererat mitt knä för femte gången och hade två läkare vid op. En a dom är så personliga och verkligen lägger all tid på sina patsienter men vid första återbesöket fick jag den andra som snart ska gå i pension. Nyopererad kommer jag in med tusen frågor pch är super ledsen och doktorn vet inte ens vad jag gjort för op. Ger helt fel råd och gick dessutom ut och pratade i telefon i 30 min. Ham gav mig rådet att gå hur mycket som helst när alla andra sagt att jag ska vara sängliggandes 90%...avskyr sånna läkare. Även råkat ut för en läkare som inte lyssnade och var så arrogant så han opererade fel vilket jag fick veta på uppvaket....

Svar: Usch 😩lider med dig ♥️ Man borde anmäla men oftast så blir det mest jobbigt för en själv och man blir inte trodd. Kram!
Paula

#2 - - Claudia Lindermyr:

Förstår dig precis...
Första operationen jag gjorde, gjordes av en läkare som var arrogant och lyssnade aldrig så han opererade fel, vilket jag fick reda på vid uppvaket. I 1 år vägrade han lyssna på mig och gav mig feö vård vilket resulterade i kryckor i ett år.
Nu min senaste op var den femte jag gjorde på ett annat sjukhus. Hade två läkare där den ena är den bästa läkare jag någonsin träffat. Så personlig och lägger sll tid på sina patsienter. Han grät och kramade mig på uppvaket för att jag så ung ska behöva gå igenom det här. På återbesöket fick jag den andra läkaren. Han visste inte ens vad jag hade gjort. Fått rådet att vara 90% sängliggandes av fem sjukvårdsarbetare med läkare pch sjukgymnaster, och han säger att jag ska gå så mycket som möjligt efter en jätte operation. Sen går han ut och pratar i telefon resten av återbesöket så fick inga frågor besvarade och ingen hjälp alls...usch...

Till top