Mackmyra och jul

Barn och familj, Mat och dryck / Jul, Mackmyra, Mat, Te, Whiskey / Permalink / 0
I förkylningstider och mörker så vill vi ju inte bara ha vitaminer utan något lite starkare att få i oss, eller?
Igår så kom min man hem med Mackmyra whiskey. Han vet att jag gillar whiskey men denna är helt ny för mig.
  
 
Den var helt ok! Lite tråkig flaska dock, men man kan inte få allt hela tiden 😋 
Whiskey är ju något som man smuttar på och man tar väldigt lite men några isbitar i. Det är smaken man vill åt. Klassisk whiskey är nog mer min smak ☺️
 
Annars så är ju grönt te inte fel att stärka sig med mot halsont och förkylning, gärna med honung .
 
 
Nu var det ju inte meningen att det skulle bli ett dryckesinlägg men så blev det i alla fall.
..............
Det måste ha hänt något... jag som inte har gillat julen förut, längtar nu till att få upp granen, lägga julklappar under granen och få besök av tomten. 
Innan jag träffade min man och fick barn så var jag hemma ensam på julafton och beställde pizza istället för att fira med familjen. Jag tyckte det var jobbigt med allt! All tvång och att tvingas till att umgås och äta mat som jag tycker hör hemma i svinstian Hahaha!! Vad skönt att slippa känna så nu.
 
Jag hade mina skäl att starkt ogilla julen som skilsmässobarn men jag är glad om man får känna glädje EN jul ändå och det viktiga, det är ju barnens högtid och den ska man inte ta ifrån de på grund av ens egna dåliga minnen. Jag ska göra det bästa för att de ska få fina minnen av julen. Det är alla barn värda. 
Kärlek, glädje och trygghet. 
 
Kram

Oops, jag gjorde det igen

Barn och familj / Advent, Förkyld, vab / Permalink / 0
Jag tog fel på dag 🤪 Första advent en vecka för tidigt. Hur kunde jag? Lurade hela min familj och förvirrade mina läsare med denna fadäs 😂😂😂
 
Det positiva med det är i alla fall att jag fick upp gardiner, stakar och ljus i tid. Hmmm nåja, allt är inte uppsatt men det finns ju gott om tid för det nu! 
 
Varför kan jag inte ha första advent en vecka för tidigt? Det finns de som säger att GUD är en man. GUD kanske är en svart lesbisk kvinna?? Vem bryr sig 😘
 
Idag så fortsätter sjukstugan här hemma och nu är jag hemma med vår lilla pojke som är förkyld 🤧 Vi ska ligga i soffan idag och titta på tv. 
 
Hoppas ni håller er friska i vintermörkret 🤗
 
kramar 
 
 

Leos lekland

Barn och familj / Advent, Borås, Leos lekland / Permalink / 0
Hoppas att ni har haft en fin söndag!
Idag så tog vi sovmorgon, eller åtminstonde så var det planerat så men jag vaknade tidigt, hur pigg som helst! Varför är det alltid så när man får sova? På vardagarna är man minsann trött varje morgon...
 
Vi hade lovat barnen att åka till Leos lekland i Borås och det var de väldigt ivriga att göra, såklart. Det var första gången som vi var där och det var ett jättebra lekland. Större än vad jag trott.
 
 
 
Här vaktar jag, eller?
 
 
 
 
Ljudnivån brukar alltid vara så hög på lekland men här hade de dämpat taken från den höga akustiken så vi slapp huvudvärken. 
 
 
Kul att de har djurtema med apor och zebror då Borås djurpark ligger i närheten. Gissar på att det är så i alla fall 😀
 
Det blev en lång dag och mörkt ute innan vi började rulla hemåt i regn och kyla. Väl hemma så sattes julgardiner och adventsljusstakarna upp så fortsättning följer med pyntet i morgon.
 
Nu sover barnen gott och jag ska också stänga mina blå..
 
Natti, natti.
 
 
Till top