Läkarbesök och julklappsinslagning

Barn och familj / Julklappar, Pizza, Sushi / Permalink / 0
Sitter uppe och väntar på att sista tvätten ska bli klar och är trött. Sängen är min bästa vän :) Den bästa tiden på dygnet är när man får lägga sig och sova.
 
Det gick bra hos läkaren med lilleman.Han var så duktig trots att han är dålig och fick vänta i över en och en halv timme! Den där lättakuten är ju grymt bra *ironi*. När de ringde upp från läkaren så vägrade de ge oss en tid och det efter att jag förklarat min sons besvär. Nej! Det finns inga tider! Ni får komma hit till lättakuten! 
De är ju sååå bra och vilket trevligt och bra bemötande de har. obs! Ironi igen!
 
Min pojke var så duktig att han orkade vänta och vara lugn så länge. Efteråt så gick vi till Ica där han fick munk och ett stort paket med olika bilar i som han själv valde. Det var han SÅÅÅ värd. Mammas allt! 
Det blev inget penicillin så det var som jag sa ”ett virus” och ”bara att vila” man kan läkarnas ord nu. 
 
Jag har hunnit slå in några av de julklapparna jag köpte. 
 
 
Men med en nyfiken kille som sprang in hela tiden så hann jag inte med allt :) Sen ska det såklart klämmas och kännas på paketen och den stora gissningsleken börjar och ”ge en ledtråd”. Älskar mina barn över allt annat och att se deras förväntan och lycka är allt! 
 
Det blev snabbmiddag idag! Pojkarna fick varsin pizza medan dotra, jag och gubben valde sushi.
 
 
Jag verkligen älskar sushi. Mums :)
 
Har ni köpt alla julklappar? Inte jag! Har knappt börjat. Det är viktigt för barnen med många klappar runt granen. Måste inte vara stora och dyra saker. Kolla rusta och tgr som exempel, eller ännu bättre, Ullared!
Dags för att kolla tvätten och sen sova.
 
God natt 
 
 
Till top